1.Sınıf ve 2.Sınıf Komite Sistemi ve Quiz Tarihleri

Sevgili öğrencilerimiz,

Umarız sizlerin ve ailelerinizin sağlıkları yerindedir.

Bu zor süreci eğitim açısından en verimli şekilde geçirebilmemiz adına, online ve canlı dersler için sürekli çalışıyoruz ve sizlerin de derslere katılımı ve yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor.

Bahar Dönemi sonrasına ertelediğimiz blok sonu sınavları ve final sınavları öncesi; ders koordinatörlerimiz ve Fakülte Yönetim Kurulumuz ile Bahar Dönemi’nde online quiz (küçük sınavlar) yapma kararı aldık. Bu sınavlar, hem derslerin etkinliğini gösterecek, hem sizleri çalışma açısından motive edecek, hem de yıl sonu sınavları için bir hazırlık olacaktır.

Quizler UZEM sistemi üzerinden yapılacaktır. Size ilan edilecek olan tarih ve saatte, UZEM’de ilgili dersin sayfasına girerek ve size verilen her quiz için ayrı olacak şifreyi kullanarak erişim sağlayacaksınız. Sınav sırasında uymanız gereken kurallar ile ilgili detaylı bilgiler sınav sayfasında size bildirilecektir.

Bu quizler, blok sonu sınavı notuna %20 oranında etki edecektir.

1. Sınıf TR Quiz Programı
Komite Adı Quiz Tarihi Quiz Saati
Kardiyovasküler Sistem-TR (TT3) 20.Nis.20 11.00
Dental Dokular ve Maddeler Bilgisi-TR (KB3) 24.Nis.20 11.00
Gastrointestinal Sistem-TR (TT4) 30.Nis.20 11.00
Ürogenital Sistem-TR (TT5) 22.May.20 11.00

2. Sınıf TR Quiz Programı
Komite Adı Quiz Tarihi Quiz Saati
Dental Doku Hastalıkları ve Tedavileri II (KB3) 24.Nis.20 11.00
Sabit Protetik Restorasyonlar (KB2) 1.May.20 13.00
Dental Doku Hastalıkları ve Tedavileri III (KB4) 21.May.20 11.00
Hastalıkların Temeli II (TT3) 13.May.20 11.00

Hepinizin başarılı olacağına inanıyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı