1. Sınıf Öğrencilerin Dikkatine!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne hoşgeldiniz!

20 Eylül’de başlayacak olan eğitimimizden önce 13-17 Eylül haftasında Genius Öğrenci Bilgi Sistemi’nde ders kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sizler için hazırladığımız Ders Seçim Kılavuzu rehberliğinde ders seçiminizi yaptıktan sonra, seçtiğiniz dersleri danışmanınızın onaylaması gerekmektedir. Danışmanlarınızı ve danışmanlarınızın e-posta adreslerini ekteki dokümanlarda bulabilirsiniz. Genius’ta ders seçiminiz onaylandıktan sonra, üniversitemiz uzaktan eğitim merkezi –UZEBİM (uzem.neu.edu.tr) platformunda, seçtiğiniz derslere kayıt yapmanız gerekmektedir. Derslerle ilgili duyurular ve materyal paylaşımları UZEBİM’de yapılacaktır.

Tüm pratik dersleriniz yüz yüze; teorik derslerinizin ise hibrit eğitim modelinde yapılacaktır.

Teorik ders koordinatörlüğü ile [email protected] , pratik ders koordinatörlüğü ile [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Danışmanlarınız ve sınıf koordinatörleriniz ile std.neu.edu.tr uzantılı mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmelisiniz. Mail adreslerinizin aktive olduğundan emin olunuz.

Sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı dileriz.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

Danışman listesi için tıklayınız: 2021-2022 Kayıtlı Öğrencilerin Danışman Listesi

Ders seçim kılavuzu için tıklayınız: 1. Sınıf Öğrenciler için Ders Seçim Kılavuzu

Seçmeli ders listesi için tıklayınız: 2021-2022 Güz Dönemi 1. Sınıf Seçmeli Dersler Listesi