2022-2023 Akademik Yılı Staj Takvimleri ve Grupları

Sevgili Stajyer Öğrencilerimiz,

2022-2023 akademik yılına yönelik “staj takvimi” ve “staj grupları” hakkında bilgiyi aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz.

Önemli Not 1: Staj gruplarında, 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan tek ders sınavına girecek olan öğrencilerimiz de belirtilmiştir. Bu öğrencilerimiz, tek ders sınavlarında başarılı oldukları takdirde staj grubunda yer almaya hak kazanacaklardır. Aksi takdirde staj listelerinden çıkarılacaklardır.

Önemli Not 2: Stajyer hekimlerimiz klinikte alt-üst scrubs giymek zorundadırlar. Dördüncü sınıf stajyer öğrencilerimiz bordo renkte alt ve üst scrubs takım; Beşinci sınıf stajyer öğrencilerimiz ise koyu gri / füme renkte alt ve üst scrubs takım giymek zorundadırlar. Üzerlerine (istedikleri takdirde) kısa/uzun kollu beyaz önlük giyebilirler. Klinik stajlar için herhangi bir malzeme temin etmeniz gerekmemektedir. Ancak, pandemi koşullarını göz önünde bulundurarak koruyucu ekipmana (gözlük, siper, FPP2/N95 maske) sahip olmanız önerilmektedir.

Başarılı bir akademik yıl temenni ediyoruz.

Ders Kodu Ders Adı Öğretim Üyesi E-mail
4. SINIF
DKS401 AĞIZ, DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ KLİNİK Doç. Dr. Oğuz Buhara [email protected]
DKS402 AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ KLİNİK Doç. Dr. Seçil Aksoy [email protected]