Bahar Dönemi Başlangıcına Yönelik YÖK Açıklaması Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,
9 Şubat 2023 tarihinde YÖK tarafından alınan karar sonrasında YÖK ile iletişime geçilmiştir. YÖK yetkililerinden önümüzdeki hafta konuya ilişkin açıklama yapılacağı bilgisi alınmıştır. Üniversite Rektörlüğü’nün bahar dönemi açılışına yönelik açıklamış olduğu 20 Şubat 2023 tarihi geçerliliğini korumaktadır. Ancak depremden etkilenmiş öğrencilerimizin kesinlikle mağdur edilmeyeceği bilgisi yine Üniversite Rektörlüğü’nden alınmıştır. YÖK’ün konuya ilişkin olarak önümüzdeki hafta yapacağı açıklama sonrası durum güncellemesi yapılacaktır ve siz değerli öğrencilerimize ivedilikle duyurulacaktır.
Yaşadığımız felaket sonrası verdiğimiz kayıplar için derin üzüntü içerisinde olduğumuzu belirtir, Allah’tan rahmet dileriz. Milletimizin bir daha böyle bir acı yaşamaması temennilerimizle…