Diş Hekimliği Bahar Sempozyumu 2021

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Kuzey Kıbrıs Diş Hekimliği Öğrencileri Birliğinin (NCADS) birlikte organize ettikleri, “Dijital Diş Hekimliği” temalı Bahar Sempozyumu 10-11 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşmiş; oturumlar, Yakın Doğu Üniversitesi Official YouTube kanalından canlı olarak yayınlanmıştır. Türkiye’den ve fakültemizden çok değerli konuşmacıları ağırladığımız sempozyumumuzda, fakültemiz öğretim üyeleri ve NCADS’da görevli öğrencilerimiz moderatörlük yapmışlardır. Dijital Diş Hekimliği alanında farklı diş hekimliği disiplinlerinden konuşmaların yer aldığı sempozyumun video kayıtlarına üniversitemiz YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Diş Hekimliği Bahar Sempozyumu 2021 – Dt. Güzin Kırsaçlıoğlu – Kliniklerimizde Dijitalleşme

Diş Hekimliği Bahar Sempozyumu 2021 – Dt. Arda Dingiloğlu – Dijital Dönüşüm: Aligner Devrimi

Diş Hekimliği Bahar Sempozyumu 2021 – Prof. Dr. Ömür Polat Özsoy