Eğitim modeli tercihi Güz Dönemi boyunca geçerli

Sevgili öğrencilerimiz,

Eğitim modelleri ile ilgili ek açıklamalar yapılması gereği duyulmuştur:

• Eğitim modeli tercihi Güz Dönemi boyunca geçerlidir, dileyen öğrencilerimiz Bahar Dönemi öncesinde kararlarını revize edebilirler.
  • Yüz yüze eğitim modelini tercih eden öğrencilerimiz ders sorumlu öğretim üyeleri ve koordinatörlerine bildirmek koşulu ile, dilerlerse teorik derslere online olarak katılabilecekleri hibrit eğitim modelini seçebilirler.
  • Yüz yüze eğitim modelini tercih eden ancak uçuş seferleri ertelenmesi veya iptali, karantina gerekliliği, hastalık gibi nedenlerle 5 Ekim’de yüz yüze eğitime başlayamayacak olan öğrencilerimiz, durumlarını kanıtlayan belgeleri ders sorumluları/koordinatörlere ibraz ettikleri takdirde, bu süreci 19 Ekim’e kadar online olarak geçirebilirler.
  • Tüm eğitim modellerinin tüm derslerinde devam zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Her iki eğitim modelinde de sınavlar UZEBİM ve Google Meet platformlarından senkronize olarak gerçekleştirilecektir.
  • Preklinik pratik derslerinin işleniş biçimi sizlere pratik koordinatörleri tarafından açıklanacaktır.