2022-23 Bahar Dönemi Ders Seçimleri Hk.

Ders Seçim Kılavuzu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yeni akademik yıl için seçmeniz gerekli dersleri içeren kılavuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Kılavuz için tıklayınız: 2022-23 YDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ders Seçim Kılavuzu

Bahar Dönemi Seçmeli Dersler Kılavuzu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizlerle seçmeli ders listesini ve derslerin kısa içeriklerini paylaşıyoruz. Listenin başında hangi sınıfın kaç tane seçmeli ders seçmesi gerektiğine yönelik bilgi verilmiştir. Ders seçim kılavuzundan da destek alabilirsiniz.

Seçmeli ders listesi için tıklayınız: 2022-23 TR Bahar Dönemi Seçmeli Dersler Listesi

Seçmeli Derslerime nasıl kaydolurum?

Aşama 1: Seçmeli derslere öncelikle UZEBİM platformunda kayıt olmalısınız. 7 Şubat 2023’den itibaren almak istediğiniz seçmeli ders(leri) UZEBİM platformunda seçebileceksiniz. Seçmeli derslerin kotası olduğunu hatırlatırız.

Aşama 2: UZEBİM platformunda seçmeli derslerin seçilmesinin sonrasında, ilgili ders(ler)i Genius platformunda da seçmeniz istenecektir.

Aşama 3: UZEBİM’de kaydolduğunuz seçmeli dersler, Genius platformunda sizin seçmenizin ardından danışmanlar tarafından onaylanacaktır! Bu noktada danışmanınızın onaylamasını bekleyiniz. UZEBİM’de kayıtlı olmadığınız dersler için Genius platformunda danışmanınız tarafından onay alamayacağınızı hatırlatırız.

Sağlıklı bir dönem diliyoruz.